15 april – 2021 speelde ik out off the bleu 10 contrabas partijen achter elkaar in. Die Bas heb ik pas en laat deze baspartijen spontaan stromen zoals ze komen. Daar speel ik dan weer drum en percussie overheen in 2 lagen. En pak ik mijn gitaar en speel ik eerst 1 partij in. Die mute ik dan (= niet meer hoorbaar tijdens verdere opname ) en speel dan vervolgens de 2e gitaar partij in.
Drum en gitaar (soms ook orgel) spel is idem vrij en spontaan.

Ik probeer zoveel als mogelijk van alle partijen te laten staan.

Het waren die 15 april mijn eerste 10 opnames op deze manier en wil hier eigenlijk nog best even mee door. (ook even de corona tijd er mee ''uitzingen'') Steeds fijn achter elkaar eerst 10 Bas/gitaar of drum opnames inspelen en dan weer kijken wat het uiteindelijk word met de andere partijen eroverheen. (inmiddels staat de 2e, 3e en 4e (vandaag 12 mei) sessie er ook al weer op met ook weer 3 nieuwe filmpjes) Samen met andere spelen doe ik natuurlijk ook nog steeds en is natuurlijk het fijnst maar dit houd je gevoel en vingers lekker in vorm. Wie weet maak ik er wel een aantal cd’s van en/of zet die op Bandcamp. De tijd zal het leren.

Soms zet ik er een filmpje onder waarbij ik meestal ook het liefst kijk hoe er toevallig iets mooi aan beeld samen valt met de muziek.

(en soms aan aanwezige klank in de films zoals de Kikker)

1e sessie 15 april

2e sessie 28 april

3e sessie 5 mei

4e sessie 12 mei